Jack & Jones går stort ind i eSport

Indledning
Bestseller-kædens tøjmærke indgår partnerskab med eSport-holdet Astralis.
I formiddags blev det offentliggjort at Jack & Jones, der hører under Bestseller-koncernen, indgår partnerskab med det profilerede danske eSport-hold Astralis. Astralis er blandt verdens bedste Counter Strike hold, og man har tidligere kunne følge dem i DR3-serien: Astralis – Mod Stjernerne.
I denne omgang skulle eSportholdet dog ikke til stjernerne, men derimod bare til Jack&Jones hovedsædet i Brande for at skrive under på den nye omfattende sponsoraftale.

Indholdsfortegnelse
Bestseller-kædens tøjmærke indgår partnerskab med eSport-holdet Astralis.
Ny uniform og nye forretningsmuligheder
Holdet bag holdet

Opgaver
1) Læs ovenstående artikel grundigt igennem og genfortæl artiklen med brug af begreber fra afsætning
2) Hvor kan Astralis forstærke Jack & Jones værdikæde?
3) Hvilke faktorer i omverdenen kan blive betydende for, om samarbejdet mellem Astralis og Jack & Jones bliver en økonomisk gevinst for Jack & Jones?

Uddrag
Jack & Jones, der hører under Bestseller-koncernen, indgår partnerskab med det danske e-sport hold Astralis. Kernen i samarbejdet er design og udvikling, hvor der tages udgangspunkt i at fordre spillernes optimale performance vha. uniformer. Samarbejdet er baseret på de fælles værdier og nye endnu ikke afsøgte forretningsmuligheder, der er ved samarbejdet mellem de 2 parter. Samt præsentere noget nyt og unikt på eSport-scenen, for at øge kendskabsgraden. ESport-industrien er i en utrolig udvikling/vækst, og det er ikke kun i forhold til aktive spillere og fan-communities – men også som et underholdningsprodukt. Udover begges værdifællesskaber er Jack & Jones og Astralis et rigtig godt match i forhold til målgruppen. ”Når vi teamer op med Astralis, ved vi, at det vil være af interesse for dem, der køber vores tøj.” Udover den nye tøj-linie og diverse merchandise indebærer aftalen mellem Jack & Jones og Astralis både digitale og fysiske aktiverings-initiativer, events samt fan- og spiller hangouts (promotion og øge kendskabsgraden).

Få adgang til hele opgaven

Upload en opgave og få adgang til denne opgave

Hvor brugbar var denne opgave?

Klik på stjernerne for at bedømme opgaven!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal anmeldelser

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!