Ingen er blevet smukkere.. Analyse af Christina Anderskov

Indledning
I dagens Danmark skal der ikke meget til før, at folk kigger skævt på en. Et modermærke i ansigtet, et manglende ben eller en anden tøjstil end normen er i dagens Danmark nok til

at folk syntes, at det er okay at stirre, råbe eller fortæller et andet menneske at de er grimme. Hvad er det for noget? Er udseende virkeligt alt i dag? Skulle vi alle bare være ens?

Uddrag
For at beskrive den måde Christina argumenterer, for at alt i dag handler om udseende, så vælger jeg at bruge Toulmins argumentationsmodel (grundmodellen) - belæg, hjemmel, påstand.

Christinas påstand er i denne kronik, at udseende er alfa og omega, men for at få læseren til at være enig med hende, så kommer hun med forskellige begrundelser (belæg).

Christinas begrundelser er i denne kronik, blandt andet at hun, som baby vel at mærke, blev tilbudt makeup, for at dække hendes fejl i ansigtet.

Kommunen tilsidesatte desuden alle ventelister til børnehaver, så Christina kunne socialisere ASAP, fordi hun ellers med garanti ville blive drillet på grund af hendes udseende, ifølge kommunen.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu