Indledning
Kærlighed. Hvad er kærlighed egentlig?
Mange ser kærlighed som noget der forgå mellem mand og kvinde.

En gnist så stor, at den kan få ens følelser til at se en fremtid så lys og lykkelig, som sommetider kan medføre at kæresteparret bliver forlovet, og endda måske gift.

Kærlighed er desuden ikke kun for det heteroseksuelle par. Kærlig har ingen grænse og kan opstå blandt alle køn. Dog kan kærlighed også defineres som en måde at holde af sin familie eller venner på.

Kærlighed kan beskrives på utallige måder. Sange efter sange fra alverdens musikere har sunget og fortalt om kærlighed, og alverdens forfattere har prøvet at sætte ord på den glødende følelse.

Uddrag
Men hvis kærlighed handler om at elske andre, hvornår ved man så man føler kærlighed? Hvornår ved man, at man kan føle sig tryg hos et andet menneske og hvor man føler man ikke kan leve uden dem?

Jeg kan mærke på mig selv, at jeg aldrig ville kunne leve uden mine familie og venner. De er mennesker som jeg vil bruge min tid med.

Dem jeg behøver for at kunne leve mit liv. Jeg har desperat brug for dem, da mit liv uden dem ville være ulykkeligt og trist.

Hvis dette er begrundelsen for kærlighed, har jeg ikke brug for noget andet. Men for at være helt ærlig, så tror jeg ikke at kærlighed er ligesom eventyrende beskriver dem. Inderst inde ved jeg at det bare er en drøm.

Måske var det helt anderledes i gamle dage, hvor følelser blev indblandet i ens tankegang. Hvor man kun havde sin bedre halvdel i tankerne, og hvor man var villig til at gå igennem ild og vand for personen.

Adskillige kærlighedsbreve som blev sendt afsted, og hvor man mødtes i skjul for ikke at blive opdaget af andre. I dag bliver vi næsten for let forelsket, da det nærmest kun kræver en SMS eller en Snapchat fra ens forelskelse.

Men derefter kommer der ikke andet end skænderier og episoder gang på gang, da man måske ikke kendte personen godt nok før man indgik i et forhold.

Et eksempel på dette kunne være billeder af et humaniseret eventyrs prinsesse, taget af den Israelske fotograf, Dina Goldstein. Det berømte

eventyr ’Snehvide’ af Brødrene Grimm kender vi alle, og Dina Goldstein har forsøgt at vise hvordan snehvide ville se ud hvis hun levede i dag.”Snow white” af Dina Goldstein (2013)