Hvad er kærlighed egentlig | Dansk | Essay 10 i karakter

Indledning
Mange ser kærlighed som noget der foregår mellem mand og kvinde. En gnist så stor, at den kan få ens følelser til at se en fremtid så lys og lykkelig

som kan medføre til at kæresteparret bliver forlovet, og endda måske gift. Kærlighed er desuden ikke kun for det heteroseksuelle par.

Kærlighed har ingen grænse, og kan opstå blandt alle køn. Kan kærlighed også defineres som en måde at holde af sin familie eller venner på.

Kærlighed kan beskrives på utallige måder. Alverdens forfattere har prøvet at sætte ord på den glødende følelse.

Uddrag
Snapchat fra ens forelskelse. Men derefter kommer der ikke andet end skænderier og episoder gang på gang, da man måske ikke kendte personen godt nok før man indgik i et forhold.

Et eksempel på dette kunne være billeder af eventyrprinsesser taget af den canadiske fotograf, Dina Goldstein.

Det berømte eventyr ’Snehvide’ af Brødrene Grimm kender vi alle, og Dina Goldstein har forsøgt at vise hvordan snehvide ville se ud hvis hun levede i dag. ”Snow white” af Dina Goldstein (2013)

Afslutningen på eventyret handler om at Snehvide finder sin prins og de lever lykkeligt til deres dages ende. Hvis vi nu omskrev eventyret til nutiden

vil Snehvide have haft fire børn, være træt og udmattet konstant mens prinsen ville side i sin lænestol med en øl i hånden, og se fjernsyn. Snehvide ville blive beskrevet ulykkeligt i en nutidig version af eventyret

for hun har alt ansvaret i hjemmet. Denne omskrivning beviser at eventyret overdriver kærligheden, med dens fortælling om gode dage, hvor fuglene synger og blomsterne spirer.

Jeg er uden tvivl sikker på, at vi alle ønsker kærligheden mellem en Disney prinsesse og prinsen på den hvide hest. Hvor alt ender lykkeligt, og man behøver ikke tænke på det dårlige. Alt det dårlige i fortiden, ender lykkeligt.

Det lyder mere som et udtryk jeg vil kalde ulykkelig kærlighed, for hvis man ikke kan finde lykken sammen, har man ingen grund til at prøve.

I 1812 udgav Brødrene Grimm eventyret omkring Snehvide, der startede en ny tidsperiode kaldet ’Romantikken’.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu