Indholdsfortegnelse
Tilflugt til gaden
Beskæftigelse af de unge
Unge, sport og kriminalitet

Uddrag
De unge drenge nede Kastrup, griber chancen hvis de får den. I en tid hvor en pandemi hærger over Danmark, og begrænser os for at være sociale er det kun endnu mere fristende at søge ud på gaden.

Man sidder derhjemme hele dagen, og hænger op af sin familie uden afbrydelser. Man får ikke sit frirum med vennerne nede på ungdomsklubben.

Manglen på fællesskab, udfylder de ved at gå rundt om aftenen og lave ting deres forældre nok ikke ville synes om.

Et sted hvor det hele tiden handler, om at vise sin status, og om at være den med flest bag sig, snakker de fleste godt med nogle af de ældre i aldersgruppen 20-30 år.

Tryghed er ikke gratis, og hvis man kan tjene penge på, at være på gaden som man alligevel ville være så, så siger de fleste ikke nej.

I en tid hvor Christiania er lukket, er hash på levering dyrere og mere efterspurgt end aldrig før. Tilbage til 2014, hvor Christiania også havde lukket, bragte det også hashsalget mere ude på gaden.

- Ingen tvivl om, at det kunne mærkes flere steder, at Christiania var lukket i en uge.”, som politikommissær Steffen Steffensen sagde dengang, og nu er ingen undtagelse.