Generationen der løfter ansvaret | Analyse | Asger Thormann

Indledning
I betragtning af kategorier som globalisering, urbanisering og fremkomsten af nye informations- og kommunikationsteknologier kan det anerkendes, at den nye generation står over for en ny verden, der ændrer sine værdier, normer og kultur.

Den nye generation er for eksempel meget mere opmærksom og ansvarlig for klimaændringer. Klimaforandringerne påvirker alle verdens regioner. Polarisen smelter og vandstanden i havene stiger.

I nogle regioner bliver ekstreme vejrfænomener og nedbørsmængder mere almindeligt, mens man i andre oplever mere ekstreme hedebølger og tørker.

Uddrag
Hans andet synspunkt er, at disse ændringer startede fra den forrige generation, men den forrige generation forstod ikke resultaterne og tager derfor ikke ansvar, og den nye generation er ansvarlig for dette.”

Vores forældre og vores bedsteforældre kender allerede problemet og lever fortsat et liv i overflod.

Dem, der har skabt klimaforandringerne, kommer ikke til at kunne tage ansvaret, og den forrige generation lader som om, at det heller ikke kommer dem ved” (L.43-44).

Jeg er helt enig med Asghar, og politikere bør være mere opmærksomme på de langsigtede konsekvenser af ikke at være opmærksom på miljøet.

Jeg tror, at en strejke kan være en måde for politikere at forstå bedre, hvad de siger, og være mere opmærksomme på miljøet. Men strejke er ikke den eneste måde.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu