Indledning
Reklamen ”fra boligdrøm til drømmebolig” blev udgivet 31 juli 2020 af Bomae. Bomae er en serviceydende virksomhed som tilbyder boligrådgivning til boligkøbere.

I reklamen ser vi en talsmand som begrunder, hvorfor man lige præcis skal vælge dem til rådgivning, via det gør talsmanden brug af en del humor.

Afsenderen fortæller kun, at de er en boligrådgivningsvirksomhed som er klar til at hjælpe køberen. Man får ikke særlig meget information omkring hvordan hele forløbet forgår. De har prioriteret, at reklamen skal være mere pjattede end informerende.

Optimer dit sprog - Klik her og bliv verdensmester i at skrive opgaver

Uddrag
Personerne i reklamen er primært talsmanden som spilles af den danske komiker, musiker og skuespiller Peder Pedersen ,som blandt andet er kendt for sin selvfede personlighed som han også spiller i reklamen.

Modtageren følger Peder fra start til slut. Vi får også et hurtigt glimt af endnu en kendt dansker som spiller ejendomsmægleren i reklamen, det er Mark Skovsbøg, som er kendt fra instagram og tidligere kærester med influenseren og diamantdatteren Elvira Pitzner.

I og med man spotter forskellige kendte dansker i reklamen er det også med til at fange målgruppens interesse og fokus frem for hvis det var en helt normal ukendt dansker.

Reklamen foregår i en lækker villa. Det giver god mening i og med det er en reklame om rådgivning indenfor køb af bolig.