Forvirringen er total | Opgave

Indledning
Alle unge mennesker kender det. Man spørger sine forældre om man skal hjælpe med noget i deres travle hverdag, og de svarer: ”Nej nej, det er helt okay”.

Næste øjeblik får man skæld ud, fordi man ikke hjælper til med noget som helst i huset. Ja nogle gange kan det være svært at finde ud af, hvad man skal gøre, og hvad man ikke skal gøre.

Uddrag
Den 19. april kan Berlingske bringe et eksklusivt interview med Kåre Mølbak, som chokerer hele landet. Her udtaler han at fremtiden ser dyster ud, og at håndtryk, kram og kindkys ikke bliver en del af vores allesammens hverdag i et år fra nu.

Altså, et år som i 365 dage, hvor vi ikke må give klassekammeraten et kram eller noget så simpelt som at udveksle et håndtryk med vores onkel til familiesammenkomster.

For det første strider denne udtalelse imod de små ting i hverdagen, som skaber tryghed, respekt og omsorg mellem familie og venner.

Vi har simpelthen brug for fysisk kontakt. For det andet står Mølbaks udtalelse i en endnu større kontrast til kollegaen Søren Brostrøms svar på et pressemøde blot dagen efter det chokerende interview i Berlingske.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu