Essay “Fortryder at jeg puttede fiber/brød i den smoothie” af Caspar Eric Christensen

Indledning
Endnu en dag er gået, og jeg ligger i sengen og tænker over dagens begivenheder. Højdepunkterne er få, og en tanke har strejfet mig. Hvad bruger jeg alle mine vågne timer på? Jeg starter dagen ud med at gå i skolen, men hvad går resten af dagen med? Mit fjernsyn, min telefon og sociale medier med Facebook i spidsen er de svar, der gentagende gange popper op i mit hoved. Til tider føler jeg nærmest, at jeg lever mit liv igennem min kameralinse, som ihærdigt forsøger at fange og forevige momenterne, som jeg aldrig selv får oplevet. Facebook bruger utrolig meget af min dyrebare tid. En tid som jeg aldrig får tilbage igen, og som jeg kun i sjældne tilfælde føler jeg har udrettet noget brugbart i. Netop denne stigende tendens til at overlade livet til sociale medier og fuldstændig glemme omverdenen berører mig.

Uddrag
De sociale medier er tidsfordriv og det mest synlige tegn på rastløshed. Facebook og andre medier kompletterer for en tid, som du ikke ved hvad du skal bruge til. Denne tid oplever jeg selv, mens jeg skriver en opgave som denne, men det vil jeg vende tilbage til.

Facebook hjælper dem med at opbygge en facade og en ny identitet, som de selv kan designe og bearbejde, hvilket gør, at du kan komme til at fremstå som den ideelle person, som de altid har drømt om at være.

Få adgang til hele opgaven

Upload en opgave og få adgang til denne opgave

Hvor brugbar var denne opgave?

Klik på stjernerne for at bedømme opgaven!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal anmeldelser

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!