Indledning
Reklamer har med det formål at de skal vise deres budskab på de få sekunder eller minutter de har i diverse sendetider på fjernsynet.

Der er mange forskellige slags reklamefilm. Nogle viser deres budskab tydeligt ved at gøre brug af produktet de prøver at sælge hvorimod andre gør det lidt mere overordnet som Carlsberg fx. gør. ved at skjule deres produkt en smule.

Afsenderen er Carlsberg og de vil gerne vise folk at de måske producerer verdens bedste øl. Det kan være lidt svært at finde ud af hvem afsenderen egentligt er af reklamen, da de ikke viser det gennem reklamen, men kun til sidst hvor Mads Mikkelsen tager en tår af en Carlsberg øl.

Uddrag
Reklamen Carlsberg er en anderledes reklamefilm ift. de fleste andre reklamefilm. Den skiller sig ud på den måde, at man følger en historie, hvor Mads Mikkelsen spiller hovedrollen.

Han undersøger hvad der gør danskerne lykkelige, og det finder han først ud af til sidst, hvor i andre reklamer, bliver man præsenteret for produktet, som virksomheden bag reklamen prøver at vise.

Reklamen rammer meget bredt, da Mads Mikkelsen fokuserer på hele Danmark som enhed, og ikke kun nogle få segmenter af Danmark. Carlsberg har ikke en specifik målgruppe.

Han prøver at finde ud af, hvad der gør danskerne til det lykkeligste folk i verden, og kommer frem til at det er Carlsbergs øl som er grunden til det. Hvis vi skulle vælge en målgruppe, ville vi mene det er til de lidt ældre, fordi det er Mads Mikkelsen, som spiller hovedrollen og han er mest kendt af den ældre befolkning.