Indholdsfortegnelse
Mit valg af el-cykel ”Biogmega OKO” pris: 26.499,000 kr.
Markedet for el-cykler
Segmenteringsproces:
Delkonklusion på segmenteringsprocessen:
Positioneringsstrategi:
Konklusion:

Uddrag
Mit valg af den el-cykel jeg gerne vil sælge, er landet på ”biomega OKO” dette er en el-cykel med dansk design, samt en let kulfiberrramme der integrerer batteri samt skærme for at kunne opnå den optimale holdbarhed.

Vi har altså her med en meget anerkendt cykel og gøre, som både har vundet priser for design samt produkt. Cyklen her vejer blot 19 kg, dette vil altså sige den er let og nem at have med at gøre.

Biomega OKO el-cyklen holder hele 85 km pr. opladning, dette vil altså sige den også er praktisk for folk der skal lidt længere end bare ned til den lokale brugs.

Denne el-cykel har en klar fordel på designet, det er enkelt men samtidigt moderne og tidsløst. Prisen på denne her cykel er i den høje ende, men dette skylder altså det ultra flotte design, samtidig med den gode kvalitet af selve cyklen.

---

Markedet for el-cykler er i stor vækst i Danmark pt, dette kan vi se på at vi i 2020 importerede 69.000 el cykler. I 2019 importerede vi 63.000 el cykler, dette er altså en stigning på hele 10% på blot et år.

Dette giver os altså allerede et godt indblik i den store vækst og efterspørgselse på el cykler i Danmark. Når jeg nu vil gå ind og kigge på konkurrencesituationen, er det på konsumentmarkedet(B2C)

Jeg har lavet mig en konkurrencetragtmodel for at få et bedre indblik i konkurrencen på markedet. Når vi kigger på den snævre konkurrence, kan vi se at der er flere forskellige mærker, som tilbyder el-cykler.

Dette er med til at skabe mere mærkekonkurrence indenfor el-cykler. Når vi så går ind og ser på produkttypekonkurrence, er den altså ikke særlig stor, da vi kun har at gøre med el-cykler samt ”normale cykler”.

Når vi kigger på den generiske konkurrence, handler det altså om produkter der kan fragte os fra a til b og det er der temmelig mange ting der kan. Her er konkurrence altså hård og man har mange muligheder.