DitUr | Analyse | 10 i karakter

Indholdsfortegnelse
- Redegør for Dit Urs mission

- Redegør for Dit Urs konkurrencestrategi (generisk strategi). Husk at argumentere for dit svar.

- Opstil en SWOT for Dit Ur. Du skal ikke lave interne og eksterne analyser inden.

- Vurder Dit Urs strategiske muligheder på baggrund af ovenstående. Brug Ansoffs vækststrategier. Husk igen at argumentere.

Uddrag
- DitUr er en relativ ny handelsvirksomhed der indkøber alle slags ure. Det er stiftet af Tvillingebrødrene Kasper og Mikkel Dissing.

Dit urs målgruppe er folk der ikke har råd til dyre ure men har lyst til kvalitet frem for mærke. Derfor er DitUrs mission også at gøre det til en realitet.

De sælger ure der ikke går i stykker eller bliver anerkendte og skaber værdi grundet navnet på uret men bliver anerkendte for, rigtigt meget ur for ikke særlig mange penge i form af kvalitet til alle.

Det løser altså også det behov en masse mennesker har med ikke at kunne finde det perfekt ur. Det er også en af de faktorer der udgøre en stor rolle i deres nu tredoblet overskud på ét år samt en bruttofortjeneste der er fordoblet fra 2,5 mio til 5,2 mio.

- En anden del af deres er mission en hurtig, præcis og effektiv hjælp når det gælder kunder. Det bliver gjort i form af en simpel hjemmeside med et overskueligt layout samt effektiv kundehjælp og tilpasning af ure i deres nye fysiske butik placeret midt i Aarhus på Store Torv ved siden af bla.

STØY, Tiger Of Sweden og B&O og deres 5000m2 showroom i Hasselager, alt sammen for et bedre kundemiljø.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu