CSR | PBL artikel

Indholdsfortegnelse
Corporate Social Responsibility
Hvordan står det til?
Bæredygtighed og CSR-rapportering vist af studier
4 bud der batter bundlinjen

Uddrag
Corporate Social Responsibility
Mange små- eller mellem virksomheder ser ikke en nødvendighed i at have en CSR-rapport, hvis det ikke giver resultat på bundlinjen.

Men bør det være en nødvendighed for alle virksomheder at have en CSR-rapport? Og hvorfor skal virksomheder arbejde for at mindske klimaet? Og hvorfor er så mange af de mindre virksomheder ikke kommet i gang med at mindske klimaudledningen?

Hvordan står det til?
Et af de større dilemmaer der er blandt mellemstore og mindre virksomheder, er at de tøver med at lave en Corporate social responsibility rapport.

Men hvorfor laver alle virksomheder ikke CSR-rapporter? Virksomhederne ser gerne muligheden for at udføre en CSR-rapport, så længe det er lønsomt på bundlinjen.

Mange virksomheder har forskellige tiltag når det kommer til miljø og klimaindsats, da de gerne vil have det skal give økonomisk mening, eftersom bæredygtighed generelt er dyrere økonomisk for virksomhederne.

Bettergreen er en organisation, som rådgiver virksomheder til hvordan de bliver mere miljøbevidste. I en undersøgelse de har lavet, viser det sig at mange af de mindre og mellemstore virksomheder

ikke har travlt med at påføre klima og miljø bekæmpelse, så længe der ikke bliver stillet ultimative krav om bæredygtige produkter, fra forbrugerne.

Hertil vil der sikkert være splittede holdninger, til om virksomheder bør være mest mulig miljøbevidste og om man som det mindste ikke kan udføre en CSR-rapport indenfor ens virksomhed.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu