Indholdsfortegnelse
Præsentation af Carlsberg
Kort om Brexit
Carlsberg position på det Engelske marked
Markedslederen:
Markedsudfordrere
Markeds nicher
Porters 5-forces
Konkurrencen fra nuværende virksomheder i branchen
Truslen fra nye indtrængere
Trusler fra substituerede produkter
Forhandlingsstyrke fra kunder
Forhandlingsstyrke fra leverandører
Delkonklusion på Carlsberg på det engelske marked
Carlsbergs fremtidige vækstmuligheder
Eventuel afsætningsnedgang for Carlsberg
Hovedsponsorat for Liverpool FC

Uddrag
Carlsberg A/S blev i 1847 grundlagt af øl elskeren J.C. Jacobsen i hans fars kælderbryggeri i Valby, Carlsbergs hjemby. Hans store passion var at skabe en kvalitets øl, og med hans fremtidsvision for brygningen af øl, havde han stor betydning for måden vi brygger moderne øl på i dag.

Fra 1847 har Carlsberg vokset sig fra at være et lille kælderbryggeri, til at beskæftige cirka 47.000 medarbejdere under Carlsberg Group, og være en etableret virksomhed, på 150 geografiske markeder globalt.

Med omsætning på knap 62 milliarder dkk. I 2017 er Carlsberg den fjerde Største bryggerigruppe på verdensplan.

Carlsberg er en produktionsvirksomhed, der i dag sælger forskellige drikke, fra et meget dybt og bredt produkt sortiment, som består af alt lige fra specialøl til kildevand. Dette sælger de under forskellige brands, Fx: Tuborg, Holsten, Somersby, Kronenbourg, Carlsberg sports sodavand og kildevæld.

Men den altoverskyggende bestseller er Carlsbergs egen flagskibs øl. Derfor er det netop Carlsbergs brand som meget kraftigt er parret sammen med fodbold, da brandet gør en dyd ud af at sponsorere forskellige sportshold, og fortælle forbrugerne hvordan fodbold og øl går hånd i hånd.

Carlsberg sponsorer blandt andet det danske og det engelske fodboldlandshold. Hertil laver de kampagner som fx: #forfan, der hylder alle de danske fans af fodboldlandsholdet. Dette skaber en høj præferencegrad for deres produkter.

Carlsberg opererer på B2B markedet, da de sælger fra deres produktion til slutforbrugeren, gennem en række distributionskanaler. Deres kundegruppe indeholder blandt andet pubber, supermarkeder og diverse bar og diskoteker.

Især pubben er Carlsbergs store øjesten, her kommer størstedelen af deres slutforbrugere og køber øllen når de skal til fodbold, eller bare se kampen på pubben.