Indledning
Hovedpersonerne i denne novelle er Christina og Christian, Novellen drejer sig om et ungt par, som blev gift på rådhuset, Dagen efter deres bryllup besluttede de for at tage på en bryllupsrejse til Berlin.

Optimer dit sprog - Klik her og bliv verdensmester i at skrive opgaver

Uddrag
Christian er en ung fyr, der lige er blevet gift med Christina. Han er en dreng som er fascineret af at spille skak. I novellen ser man, at han elsker at spille skak og at han er blevet kørt rundt til mange skakturneringer i Danmark af sin far.

Han har før været i Berlin, med sin gymnasie klasse, han er en ung dreng som elsker at feste, drikke, ryge og er god til at falde i snak med piger.

Han udvikler sig lidt gennem historien fordi at han i starten ikke virker så sød mod Christina, men efter byturen er hans væremåde ændret sig lidt, fx på side 46 hvor han siger til hende ” Du er supersexet, siger han” og derefter kysser han hende på skulderen, men jeg synes stadigvæk han er en statisk person da han ikke ændrer sig så meget og man får ikke så mange følelser og tanker fra ham.

Han bliver beskrevet meget indirekte, men der er også nogen få steder hvor han bliver beskrevet direkte som fx på side 37 ”han tænder en ny cigaret, ser jeg ud af øjenkrogen da jeg vender mig” som fortæller direkte at han ryger.