Bonnie og de tusinde mænd | Analyse

Indledning
Bonnie og de tusinde er en dokumentar, den er produceret af kragefilm og DR1. Den har en varighed på 57 minutter, som netop er en fortælling om hendes liv, samt det dobbelt liv hun lever.

Bonnie og de tusinde mænd er en observerende dokumentar, der fremkommer tydelige genretræk som

et forsøg på at afsløre virkeligheden eller at finde en sandhed samt personen bag kameraet er ligesom fluen på væggen. Den kommer ikke med et konkret budskab mere en afsløring eller sandhed.

Uddrag
Bonnie og de tusinde mænd bliver fortalt af hende selv og henvender sig direkte til kameraet, hun giver indblik i hvordan livet som prostitueret er, hvordan det er at leve et dobbelt liv, og hvilke konsekvenser det kan medføre.

Hun kommer med flere emner hun synes og mener der skal laves om på ift. prostitution. Medvirkende i dokumentaren er, Bonnie, hendes mor, hendes veninde Mette, alle de anonyme mænd og hendes børn bliver præsentret men ingen yderligere informationer omkring dem.

Bonnie er en 38-årig kvinde, som arbejder som prostitueret det har hun gjort delvis i 20 år, de seneste syv år har hun kun arbejdet kun som prostitueret, hun havde sin første kunde da hun var 18 år, i dag arbejder hun på sit eget bordel. Er mor til 3 børn.

Hun har en spiseforstyrrelse som gør at hun er døden nær, hun brænder så meget for sit arbejde og kan ikke undvære det, selvom hun er klar over at det forværrer hendes sygdom og hendes tilstand.

Hun lever et dobbeltliv, på bordellet der hedder hun Patricia, når hun lever sit ”normale liv” hedder hun Bonnie.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu