Indledning
I Danmark ser vi ikke særlig mange hjemløse, som vi ser i andre lande. Eller gør vi? I Danmark er der nemlig en del hjemløse, de er steder hvor vi ikke ser dem.

De gemmer sig steder hen, hvor der er varmt og trygt. Det bliver fortalt i en reportage der er udgivet i ”Kristeligt dagblad”.

I Danmark har de fleste af os beboere et job, og har nemt ved at få det. Vi har det godt i Danmark og ligger højt oppe på ranglisten over verdens mest lykkeligste lande, hvilket også siger en del om os danskere.

Men hvorfor er der så folk der er hjemløse, og hvordan bliver de det? Måske bliver folk hjemløse, fordi de har svært ved at finde et arbejde.

Uddrag
Der er også to mellemrubrikker i teksten som går ind og danner en form for opdeling i teksten, sådan så man stadigvæk har et overblik som man ønsker at have som læser, hvilket giver artiklen og dens layout et godt sammenspil.

Der er en del brødtekst i artiklen, som er delt op i afsnit uden at være delt op i mellemrubrikker.

I artiklen er der en del billeder med efterfølgende billedtekst, af de hjemløse fra da journalisten og fotografen var ude og observere den måde de hjemløse lever og befærder sig på, når de er sammen med de andre hjemløse på herberget.

I artikel er der en enkelt fakta boks, som fortæller noget om de hjemløse generelt og hvor de findes i Danmark.

Der er forskellige blikfang i artiklen, bandt andet er overskriften en af de rimelig fængende ting, på grund af den måde den er skrevet på og på grund af den måde den bære artiklen frem på.

Når man så kigger viderenedi artiklen, har det nærmest været en lille fest og en hyggelig stund journalisten og fotografen har haft på herberget.

Billederne i artiklen er også meget fængende, da de er store og man ikke undgår at ligge mærke til dem, på grund af de mange forskellige mennesker og handlinger der finder sted på billederne.