Uddrag
Jacob Rosendals ”alle taler – Ingen lytter” er et forsøg på at åbne vores hoveder op for virkeligheden, ikke den virkelighed vi kalder for ”virkelighed” men den virkelighed, at vi mennesker ikke er andet end ”liker Hunters”, og opmærksomheds krævende individer.

Internettet har ændret vores liv. Spørgsmålet er ikke om det er positivt eller negativt, men om det er den virkelighed vi har tilvalget os.

Det faktum at vi tilsætter de nærmeste for at kunne slå en statusopdatering op, eller at vi begynder en samtale med et andet menneske, men i stedet for at lytte, så sidder vi og venter på at det er vores tur til at fortælle.

Jacob Rosendal påstår at ”Alle taler men ingen lytter1” at mennesket er blevet for selvoptaget til at kunne tilsidesætte sit behov, for andre, men i stedet tilsidesætter det, de nærmeste for at kunne skrive en ”statusopdatering”.

Jacob påstår nemlig at det skyldes nettets store succes med den ”unikke” mulighed for at kunne redigere på sig selv, vælge eller fravælge ”venner”.

”vi læser udvalgte aviser (indtil deres net-sider koster penge. ” Vi reflekterer sjældent over hvad der egentlig er sket, den seneste generation.