FALCK | Afsætning Case

Indledning
I Danmark har vi i mange år haft tradition for, at man blev hentet i en Falck ambulance, når man akut skulle på hospitalet.

I 1906 startede Sophus Falck sin redningstjeneste i København og blev hurtig den største redningstjeneste i Danmark. I dag er Falck ikke alene om redningstjenesten i Danmark.

Der er kommet flere aktører på banen. Set i lyset af denne udvikling, erkendte Falck for mange år siden, at de måtte entrere nye markeder og andre forretningsområder.

I 1988 solgte familien Falck hele virksomheden til Baltica, der i 1993 købte sikkerhedsdivisionen Securitas fra ISS, som det første forretningsområde, der ikke har noget med traditionel redningstjeneste at gøre. I 1995 blev Falck børsnoteret.

Siden har virksomhedens historie været præget af opkøb og etablering af nye forretningsområder, og i dag har virksomheden fire forretningsområder: bla. redning og healthcare. Falck er i dag repræsenteret i ca. 35 lande på fem kontinenter.

Indholdsfortegnelse
Redegør for Group Falcks Internationale Aktiviteter.
Redegør for Group Falcks Forretningsenheder (Sbu’er).
- Infrastruktur
- Kompetencer
- Image

Tegn Efter Bedste Evne Forretningsenhederne Ind I en Boston-model; for Det Globale Marked.
- Indtrængningsbarrierer:

Falck Har Gennem Årene Har Stor International Succes. Forklar Hvordan De Har Opnået Vækst.

Tegn De Største Lande (Markeder) Ind I en Boston-matrice. Brug Eventuelt Det Interaktive Værktøj. Se Annual Report 2018 Og Annual Report 2019.

På Group Falcks Internationale Website Beskæftiger De Sig Meget Med Bæredygtighed. Forklar Hvordan Falck Arbejder Med Bæredygtighed.
- Falcks Tilgang Til Bæredygtighed
- Falck Og Fn's Global Compact-principper
- Fokus På Tre Af Fn's Verdensmål
- Sundhed

Medarbejdere
- Overholdelse Af Menneskerettigheder
- Arbejdsforhold
- Mangfoldighed
- Arbejdsmiljø Og Sikkerhed

Tillid
Miljø
Kilder

Uddrag
Redegør for Group Falcks internationale aktiviteter.
Siden 2004 har Falck opnået betydelig international succes ved at eksportere ydelser, som Falck har udviklet i tæt samarbejde med den offentlige sektor i Danmark i over 100 år.

Takket være den danske offentlige partnerskabserfaring opererer Falck i dag i 30 lande og beskæftiger 27.000 mennesker på verdensplan.

En indsats for at udvikle præhospital, effektiv brandslukning og gennemtænkte medicinske løsninger er efterspurgt over hele verden.

I mere end 20 lande rundt om i verden leverer Falck ambulancetjenester i tæt samarbejde med nationale myndigheder. Med over 2.500 ambulancer er Falck i dag den største internationale ambulanceoperatør i verden.

Falck har i de fleste lande nydt godt af at hjælpe de fleste af Danmarks kommuner med brandvæsen i over 100 år.

Falck bruger denne værdifulde erfaring til at give store industrivirksomheder ansvar for deres brandsikkerhed, og som følge heraf er Falck også blevet den største internationale brandvæsen udbyder i verden.

Falck leverer sundhedsydelser til næsten fem millioner mennesker i Skandinavien for at hjælpe offentlige og private virksomheder med at holde borgere og ansatte raske og dermed reducere antallet af sygedage.

Men folk i Asien, Latinamerika og resten af Europa kan også vælge Falcks sundhedsydelser.

Gennem samarbejdet med Esbjerg Kommune om Esbjerg Brandskole, grundlagt i 1997, er Falck blevet verdens førende udbyder af uddannelse

især for udenlandske medarbejdere, der modtager uddannelse, uddannet til at varetage deres egen og deres kollegers sikkerhed. Falck træningscentre.

Derudover har Falck over en million abonnenter - især i Norden - som kan regne med Falcks støtte til blandt andet biler, boliger og rejser.

---

Infrastruktur
Infrastrukturen omfatter et stort netværk af stationer med eget personale, ambulancer, brandbiler og støttekøretøjer

samt et lige så omfattende netværk af alarmcentraler inklusiv callcentre call er udstyret med '' moderne IT til at håndtere akutte og planlagte hændelser.

Derudover omfatter infrastrukturen flere moderne fitnesscentre og på det medicinske område et netværk af terapeuter, herunder fysioterapeuter, psykologer, læger, sygeplejersker sygeplejersker, kiropraktorer, massageterapeuter og sundhedsplejersker.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu