Flere og flere unge vælger at tage turen til asien, når de skal rejse ud i verden i forbindelse med deres sabbatår efter deres gymnasie. I den anledning står en masse rejsebureauer klar til at sælge eksotiske pakkeløsninger til asien, når de unge begynder at researche deres tur til asien.

Hvis du sidder og overvejer om du skal rejse til asien, vil vi forneden komme med 3 forslag til steder, som kan være en god ide at besøge, hvor du som ung vil få en god og spændende oplevelse.

Hvis du skal på backbacker tur, så husk at vær godt forberedt. Uden det rigtige udstyr, så kan det hurtig blive en træls oplevelse. Vi anbefaler derfor hos Inspo, at lave et ordentlig research arbejde i forhold til den tur du skal ud på. Du kan bl.a. læse en masse nytte tips og finde udstyr hos Backpackerlife.dk

 

  1. Penang, Malaysia

Malaysia er et populært sted når det kommer til populære rejsedestinationer. Det skyldes flere årsager. Transport, mad og husly er bl.a. meget billigt, hvilket er attraktivt for mange unge. Et af de steder som er værd at besøge, hvis du besøger Malaysia er Penang.

Penang er en halvø der ligger i den venstre del af Malaysia. De er kendt for deres kulturelle bygninger og udstillinger heriblandt har de mange interessante sansemuseer, særligt deres ”reverse” museer, hvor alt er vendt på hovedet er en spændende oplevelse.

 

  1. Phuket, Thailand

Thailand er en af de klassiske valg, når det kommer til rejsedestinationer. Thailand er kendt for deres høje serviceniveau, glade mennesker, god mad og fest og farver. Hvis du er på udkig efter et sted, hvor du kan fest og have det sjovt, kan det anbefales, at du tager til Phuket området i Thailand.

Hvis du f.eks. vælger Patong beach er du sikret en sjov og festilig rejse, hvor du har adgang til en masse spændende oplevelser og farverige natklubber.

 

Kilde: Holiday News

 

  1. Singapore

Hvis du er mere interesseret i den lidt mere moderne del af asien, skal du overveje at tage til Singapore. Singapore er en af de rigeste lande i verden og hvis du kommer fra en af de andre asiatiske lande, vil du hurtigt opleve, at Singapore er i en anden liga. Det kan anbefales at besøge bl.a. Marina Bay Sands, Wonder Full og Singapore Zoo.