Vold i hjemmet | Analyse | 12 i karakter

Indledning
Vold i hjemmet af små børn er meget sjældent, dog påpeger flere statistiker at voldlig adfærd overfor børn er mere sandsynligt i social udsatte familier i modsætning til familier der ikke er socialt udsatte.

Denne tendens skyldes et mere hårdt økonomisk liv og mindre uddannet mennesker der mener det er socialt acceptabelt med vold i hjemmet
Et hårdt økonomisk liv er med til at give en masse frustrationer i hjemmet der i nogen tilfælde kan gå udover barnet.

Indholdsfortegnelse
Analyse

Uddrag
Maria er hovedpersonen i historien og hendes udsende er beskrevet således:” hendes hår er gult og mørkt i bunden. S 1, l 1-2. Dette er det eneste vi får at vide om hendes udsende.

Maria er en enlig mor til Torben. Hun fik Torben med Bjerget, hun ikke længere er sammen med. Maria afskyr Bjerget selv den dag i dag og har en stor vrede i forbindelse med ham:” Du skal holde dig fra Bjerget, fatter du det?”

Maria har en meget voldelig adfærd overfor Torben:” Maria slår sit lille barn. Sin søn, Torben. Hun banker ham. Hun kyler ham ind i væggen.

Hun sparker til ham, når han kravler ind under spisebordet. Hun stikker ham en flad, hvis han piller næse. Hun rusker ham, når han kommer til at falde i søvn på sofaen”. S 5, l 16-20.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu