Virksomhedsanalyse Les Deux | Afsætning

Indledning
Les Deux ApS startede op i 2009 og blev i 2011 stiftet som et anpartsselskab af direktøren Andres von der Heidie. Les Deux ApS har 12 medarbejder tilknyttet i 2017 og et resultat på 2.669 kr. i 2016. Livsstilbrandet beskæftiger sig med modetøj til mænd og kvinder i Europa på konsumentmarked. Produktsortiment består bl.a. af T-shirts, sweatshirts, jeans, sko etc. Les Deux ApS har en vision om at berige moderne mænd med et unikt kvalitetsrigt brand. Les Deux ApS kernekompetence er deres kunderelationer og deres udvalg af herretøj.

Målgruppen heri består primært af mænd af alderen 20-30 år igangværende med en videregående uddannelse. Les Deux ApS er på udenlandske markederne som Tyskland, Sverige, Norge, England etc. De har planer om at indtrænge nye markeder såsom USA, Kina etc. Les Deux ApS befinder sig på et monopolistisk konkurrencemarked, da der mange udbyder og nogle præferencer på det danske marked. Les Deux vækstede i 2016 med 53% og er derfor i henrivende vækst.

Uddrag
I følgende analyse vil Les Deux ApS konkurrencesituation analyseret med udgangspunkt i analysemodellen Porters Five Forces. Les Deux ApS er på flere markeder, men der fokuseres udelukkende på det danske marked. Der afgrænses også til konsumentmarked (B2C) indenfor tøj til mænd i tøjbranchen.

-----

Les Deux ApS har gjort brug af nærmarkedsmetoden for at indtrænge deres eksportmarkeder. Det skyldes at miljøafstanden er kort og derfor ligner disse eksportmarkeder Danmark meget både på kulturen, økonomien, sprog etc. Risikoen er lav ved brug af denne metode og oftest billigst også. Fordelen ved dette er at man bruge den tidligere erfaring til de nye eksportmarkeder, som Les Deux ApS vil gøre i Europa. Vi ser også en anden prisfastsættelse i Norge af Les Deux ApS produkter. Dette skyldes der er en anden vækstmulighed, fordi Les Deux ApS har fået meget omtale i Norge. Les Deux ApS eksportmotiver er proaktive, interne og eksterne. Der ses at Les Deux ApS bevidst har indtrængt nye markeder som Tyskland, Sverige men ligeledes har set muligheder i Norge og Kina, da det er et voksende marked.

Få adgang til hele opgaven

Upload en opgave og få adgang til denne opgave

Hvor brugbar var denne opgave?

Klik på stjernerne for at bedømme opgaven!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal anmeldelser

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!