Indledning
Anne Sophia Hermansen skrev en artikel den 5. juli 2014, "Vil du betale for prins Joachim?" Kort sagt, hvis man sammenligner med os danskere, er kongelige skatter meget dyre for os danskere at slippe af med det (ifølge forfatteren.

Hendes opfattelse er klar og klar, det vil sige, at der er brug for et nyt system, og kun de enkeltpersoner og virksomheder, der ønsker at donere, kan vælge at betale kongehuset.

Hun sagde blandt andet: ”Hvis vi ønsker at blive medlem af folkekirken er frivillig, hvorfor så ikke indføre et lignende arrangement for kongehuset?” Dette understøtter også hendes klare budskab.

Indholdsfortegnelse
Indledning:
Hovedpunktet:
Erhvervslivet:
Berlingske:
Liberalismen:
Sproglige virkemidler:
Stil og tone:
Dronningens tone:

Uddrag
Berlingskes læsere er hovedsageligt borgerlige, hvilket betyder, at de ikke støtter nogen socialistisk ideologi, men for eksempel konservative/liberale ideologier.

Derudover var Berlingske Tidende oprindeligt en konservativ avis, og i dag er dens læsere både liberale og konservative. konservatisme hvis. En analyse af målgruppen.

Det, der er særligt interessant, er, at nogle læsere af Berlingske Tidende faktisk værner om den kongelige familie: I konservatismen er beskyttelsen af den kongelige familie en vigtig værdi.

De fleste konservative mener, at den kongelige familie er en vigtig del/værdi af vores land og identitet-så de mener, at de skal vise stor respekt for deres medlemmer.