Indledning
Michael Strunge var en kendt dansk firserdigter. Han var en af de vigtigste digtere og kulturpersoner i dansk poesi, og er den dag i dag stadig en meget anerkendt digter.

Torben Skjødt Jensen valgte i 2018 at instruere dokumentaren ”Væbnet med ord og vinger”, som handler om rejsen gennem Strunges liv og hans mange universer.

Dokumentaren viser os Strunges ungdomsliv og hans vej til den digter, som vi kender ham i dag .

Optimer dit sprog - Klik her og bliv verdensmester i at skrive opgaver

Uddrag
Dokumentaren er også en fortolket virkelighed. Torben har fået oplysninger og materiale, som han har bearbejdet, hvilket gør at filmen bliver skabt ud fra de valg Torben selv træffer.

På den måde bliver indholdet af dokumentaren præsenteret igennem hans synsvinkel. Alle de her personer medvirker i dokumentaren, da de alle havde en relation til Strunge.

Disse personer er blevet inspireret, har arbejdet sammen med og har været i tæt relation til Strunge, hvilket viser seerne et bredt aspekt af Strunges liv. Blandt andet så medvirker hans nære relationer til, at dokumentaren er troværdig.

Det meste af dokumentaren viser miljøet i Hvidovre, da det var der Strunge tilbragte det meste af sin ungdom.

Miljøet Strunge voksede op i, bliver meget fremhævet i dokumentaren, men dette skyldes blandt andet at Strunge brugte det meste af sin tid der, og udfolde sig meget i gademiljøet.