Ude på vandet | Opgave

Indledning
Hanna og hendes familie er om bord på skibet ”North Star”. Hanna og Abel har været gift i 16 år og er nu nået til et punkt i ægteskabet

hvor ægteparret står midt i en midtvejskrise.Navnet på skibet som er North Star er deres ledestjerne i deres forhold.Navnet fører til Hanna får en åbenbaring om, at de er nødt til få styr på deres forhold.

Hanna indser, at der er noget galt med forholdet, da en anden kvinde fra skibet kigger på deres familie.

Uddrag
Når der bliver fortalt om Abel, er fokus rettet på de ” nærsynede missende øjne inde bag de underligt tågede brilleglas” (s. 1021-3).

De tågede brilleglas skal vise, at han ikke kan se problemerne i ægteskabet. Den bakke han har hentet og taber, viser, at han altid springer over hvor gæret er lavest med at få en vedvarende løsning på problemerne

han tror han har styr på det men bakken falder stadig ned hele tiden.Da han siger til Hanna: ”Du hjælper nok lige med at rydde op her, ikke Hanna,” (s. 102. 17-18),han snakker ikke ordentligt.

Han har glemt, hvordan man kommunikerer ordentligt. Det viser, at de er kørt en smule død i deres ægteskab og derfor trænger til forandring.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu