Streamingtjenester | Brancheanalyse | 12 i karakter

Indledning
Jeg vil lave en brancheanalyse af streamingtjenster, jeg vil lave den ved hjælp af Porters 5 forces. Jeg vil starte med at definere mit marked, altså hvem er der af konkurrenter, hvem er de tætteste konkurrenter og det vil jeg gøre med konkurrencetragtmodellen.

Indholdsfortegnelse
Konkurrencetragtmodel

Uddrag
Nu hvor vi snakker om et marked kan man også komme ind på præferencer på markedet altså om streamingmarkedet er heterogent eller homogent.

Jeg vil mene at markedet er homogent, fordi streamingmarkedet har ikke de helt store præferencer, du har ikke de helt store krav til hvilke film og serie der skal sendes da der hele tiden kommer nye, det er måske mere prisen man vil gå med.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu