Indledning
Jeg har valgt selvbiografien (Sorte svin) af David Nielsen. David er tidligere professionel fodboldspiller og nu træner i den danske superliga.

Han skriver om sin karrierer i udlandet og i Danmark og om, hvordan hans liv har været ved siden af fodbolden. Et liv med vold, kærestesorger, spillegæld, svindel og meget mere.

Ham skriver også om, hvordan det har være at være et ungt super talent med jævnlige skift mellem nogle af de største klubber i verden.

Uddrag
Jeg skal vælge 3 citater fra bogen og det første er: ” Jeg blev så bange, at jeg følte min tarme blev trukket ud af næsen på min selv. ”

Her beskriver David, da han sider på et fly på vej til landsholdstræningslejer og de for at vide, at der vil være dopingkontrol.

David har lige røget hash for første og sidste gang i hans liv og han var så skide heldig, at ham som den eneste på hele det danske ungdomslandshold ikke blev teste før, de skulle hjem igen. Jeg syntes, det er et fedt citat, da det beskriver sprogbruget i bogen.

Den andet citat jeg har valgt er: ”Du ved godt selv, hvem du er og du skal ikke håbe for dig selv, at du møder mig en mørk aften, fordi så brækker jeg kraftedeme din næse.”