Indholdsfortegnelse
1. Lav en Business Model Canvas.
Samarbejdspartenere
Nøgleaktiviteter
Nøgleressourcer
Markedstilbud
Kunderelationer
Kundesegmenter
Distributionskanaler
Omkostninger
Indtægter

2. Hvilke dele af BMC-modellen er vigtigst for Søstrene grene?
Kilder:

Uddrag
Samarbejdspartenere
Søstrene grene er en detailvirksomhed, som har en masse leverandører, hvor at Søstrene grene bare får sit gode navn på produkterne (de ønsker ikke at oplyse leverandørerne).

De er en del af det internationale leverandørstyringssytem amfori Business Social Compliance Initiative (Amfori BSCI)

Man har også med hver enkelt butik en ejer som går rigtig meget op i butikkens drift. Brødrene bag Søstrene grene ejer ikke alle butikkerne, men har i stedet for et franchisekoncept.

Hvor at hver enkelt ejer ude i butikkerne investerer i forretningen. Det lyder nok lidt mærkeligt, men på den måde har de lidt en samarbejdspartner i sig selv.

Nøgleaktiviteter
Produktudvikling, er den vigtigste nøgleaktivitet for søstrene grene.

De mange produkter som virksomheden får ud i butikken, er et meget varieret varesortiment, man ved aldrig hvilke nye spændende ting man finder i butikken.

De har stillet høje krav til dem selv omkring kvalitet og funktionalitet. Derfor er en del af varerne designet af søstrene grenes egne designere.

Produktion, er også en vigtig del af virksomheden, dog knap så vigtig som de andre punkter af nøgleaktiviteter. Søstrene grene kræver nemlig råvarer af god kvalitet så de kan lave deres produkter så godt og gennemarbejdet som muligt.

Marketing, er en meget vigtig del af virksomheden. Hos Søstrene grene vil man gerne promovere gennem sociale medier, hvilket de også lykkedes med. De havde i april 2019, 2,2 millioner følgere på Facebook, og over 1 million på Instagram.