Søstrene Grene | Analyse

Indholdsfortegnelse
Interne forhold
- Stærke sider (Strengths)
- Svage sider (Weaknesses)

Eksterne forhold
- Muligheder (Opportunities)
- Trusler (Threats)

Uddrag
Ved de stærke sider under interne forhold, er deres billige priser, søgeordsoptimering, udvidelse til Tyskland & nyt sortiment hver måned samt samarbejde med Nemlig.com placeret, da virksomheden er godt stillet på baggrund af deres billige priser og nye sortiment som tiltrækker kunder samt de andre styrker, herunder et af deres største og nyeste stregnths, udvidelse til Tyskland.

Ud fra modellen har Søstrene grene en tendens til uoverskuelige og små butikker, som er repræsentativt for virksomheden weaknesses.

Deres samarbejde med nemlig.com placeres under svage sider i de interne forhold, da virksomheden har en lille del af deres sortiment på den populære hvidvares hjemmeside.

Dette samarbejde er klart en fordel for søstrene grene, dog er virksomheden nødt til at reklamere for deres samarbejde samt udvide deres sortiment på hjemmesiden, således at muligheden for at købe Søstrene grenes varer igennem Nemlig.com bliver nemmere og mere effektivt

---

I forhold til de eksterne forhold, er det internationale miljø, konkurrentens nedlæggelse af butikker og nye købsadfærd placeret under muligheder.

Det internationale miljø er en kæmpe mulighed for Søstrene Grene, der på nuværende tidspunkt ekspanderer til Tyskland, og udvider deres butikskæde med en ny butik hver måned.

Denne mulighed opstår, da virksomheden får kendskab til udenlandske markeder, og har derved større mulighed for at opnå succes i flere lande på baggrund af deres nuværende og kommende erfaring.

Ifølge kilder nedlukker Søstrene Grenes største konkurrent tretten butikker på grund af lønsomhed, og derved har Søstrene Grene endnu en mulighed for både at ekspandere og overtage det danske marked.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu