Sashimi Royal | Virksomhedskarakteristik

Indholdsfortegnelse
Problemformulering: 2
- Lav en virksomhedskarakteristik over Sashimi Royal: 2
- Analysèr virksomhedens interne og eksterne forhold som opsamles i en SWOT 3
- Business Model Canvas: 3
- Omverdensmodellen 5
- Sashimi Royals kritiske Succesfaktorer 7
- Faktor 1: De er de eneste der opdrætter Yellowtail Kingfish i Europa 7
- SWOT-opstilling
- Nedenfor har vi udarbejdet en SWOT-opstillingen for at se på virksomhedens aktuelle situation samtidig med vi får et overblik over virksomhedens interne og eksterne situation. 7
- Vurdèr virksomhedens strategiske muligheder (TOWS-analyse, Kreativ- og Rationel metode) 8
- TOWS-matrice: 8
- Vurder virksomhedens konkurrencestrategi 10
- Regnskabsanalyse 11
- Vurdèr de strategiske forslag i forhold til kritiske succesfaktorer herunder pros + cons, konsekvensbeskrivelse, følsomhedsberegning, scenarier mv. 12
- Juridisk del 13
- Opgaven afsluttes med en opdateret strategiplan - BMC 14
- Konklusion 16

Uddrag
Sashimi Royal er en produktionsvirksomhed. Sashimi Royal A/S har Claus Rom i front som deres administrative direktør. Det blev stiftet i 2015 i Bedsted Thy.

På daværende tidspunkt hed firmaet Sashimi Royal 2015 ApS. Firmaet er i sushi -og fiskebranchen, og beskriver selv dets formål som:

"Selskabets formål er at drive virksomhed med fiskeopdræt og anden hermed beslægtet virksomhed.". De er pt. 12 ansatte i virksomheden.

Sashimi Royals vision, som den første store producent i Nordeuropa, er at være den førende leverandør af Yellowtail Kingfish til kunder i EU-regionen.

Virksomhedens primære mission er at stille et delikat og efterspurgt fisk og skaldyrsprodukt tilgængelig til det lokale EU-marked.

Kvalitet og bærdygtighed er virksomhedens ledende principper i produktionen og levering af deres produkt som de har leveret til markedet siden foråret 2018.

---

I sushi branchen eller overordnet fiskebranchen er der mange konkurrenter. De afhænger af, hvad for en fisk det er de forskellige restauranter vil have til at lave sushi af det kunne fx være kingfish, laks eller tun.

Sashimi opdrætter kingfish og det er en sushi fisk, og de sælger kun sushifisk. Virksomheden er på to markeder - sushimarkedet og fiskemarkedet.

På sushimarkedet er udvalget af produkter meget lille hvilket gør konkurrencen hård. På fiskemarkedet er sortimentet lidt større men der er stadig hård konkurrence da der er mange udbydere.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned
  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang nu