Indledning
Medier kan noget, andre statsmagter ikke kan. De må være objektive og subjektive. De må debattere, diskutere, men vigtigst af alt, må de konkludere.

Mediers handlingsfrihed er ikke indskrænket af lovgivning, som skal 100% beskytte den ”anklagede”. Fx, i en retssal har den anklagede en advokat og kan lyve lige så meget han vil, og alt skal tages i betragtning

men når vi beskæftiger os med medier, er alt muligt. Et medie er en måde at få en sandhed eller dele af en sandhed i omløb uden hensyntagen. Her kommer opklarende journalistik ind i billedet.

Uddrag
Når vi læser Madsens argumenter, er der en masse i iøjnefaldende ting som er værd at påpege. Hans argument med manglende ofre er helt validt og meget mærkbart, men det er også det eneste.

Hans andre udtalelser er meget mangelfulde og prøver at få en mand som lokker kvinder og udnytter dem for sex, til at fremstå som en helt normal mand.

Han starter med at beskrive Rudy som en mand som bare er ”liderlig” og derfor hader OperationX ham. Han påpeger derefter at den eneste grund til han involverede sig med børn var for at imponere nogen, han troede var sine venner.

Fejlen heri, er at betragte Rudy som en normal mand. Hvis vi først tager fat i hypotesen om, at Rudy kun involverede sig med mindreårige for at imponere, er det værd at argumentere, ville det være en normal handling? På ingen måde!