Rusland er sandsynligvis Hacking din computer lige nu | Analyse

Indledning
Resumé: Vores vigtigste artikel er, Rusland er sandsynligvis Hacking din computer lige nu - Hvad du kan gøre for at stoppe dem!

Og det er satire fake news og handler om russiske cyber trusler mod den amerikanske regering og tips om, hvordan man beskytter os selv.

Den overordnede analyse: Artiklen er information journalistik og mere specifikt en nyhedsartikel. I artiklen ser vi for det meste nyhedskriteriernes sensation og væsentlighed.

Uddrag
I dybden analyse: En af de kilder, der anvendes i artiklen er J. Hoover Edgar, som forfatteren hævder er direktør for Federal Bureau of Investigation i USA.

Vi undersøgte "Edgar" og fandt ud af, at hans rigtige navn er J. Edgar Hoover, og han var den første direktør for FBI, men han døde i 1972, hvilket betyder, at han er en upålidelig kilde.

Vi har også analyseret, om artiklen er sponsoreret eller ej, og vi konkluderede, at det ikke synes at være fremme nogen produkter eller tjenester, da artiklen forsøger at informere læseren og give dem tips.

Forfatteren af artiklen er "Bob Empire News Potato", som synes at være et falsk navn og nyhedsbureauet, Empire News, er kendt for at gøre satire fake news.

Hvis man ser på nogle af de andre artikler, du kan komme på tværs af titler som "Trump til Host Massive 'Jeg slog rigsretssag' Party i Det Hvide Hus i denne weekend" eller "Jeffrey Epstein Spotted Alive and Well i Puerto Vallarata, Mexico."

Typisk, dette nyhedsbureau skaber chokerende titler for deres artikler, og vi mener, at de har gjort det igen med denne artikel.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu