Punk Afrique | Analyse

Indledning
I min analyse vil jeg gerne fokusere på miljøskildringen, tid og til sidst komme med en afslutning med fortolkning. Jeg har valgt at fokusere på det, da jeg mener at det har en stor betydning for teksten.

Tiden bliver beskrevet på en spændende måde og det vil jeg gerne skrive om. Miljøet bliver også beskrevet rigtig meget, da der er mange miljø som man kan beskrive. Så vil jeg komme med en afslutning. Afslutningen vil være en del af fortolkningen på novellen. Jeg mener at den er god at fortolke da der er mange gode punkter at fortolke på.

Indholdsfortegnelse
Indledende tekst
Præsentation
Resumé

Analyse
Miljø
Det Sociale miljø
Det Fysiske miljø
Tid
Perspektivering
Afslutning og Fortolkning

Uddrag
Tid:
Selve teksten er på 4 sider. Men det spændende ved tiden i teksten er at man på få sider oplever at hovedpersonen går fra at være 12år til 18år. Når sådan et langt tidsforløb bliver beskrevet på få sider, kaldes det for panoramisk fremstilling metode.

Side 40 linje 1-2. Her får vi at vide at hun er 12år og er færdig med sjette klasse på Holsteinsborg skole: ”Jeg er færdig med sjette klasse i Holsteinborg. Jeg er tolv år, og vi sejler til Danmark på et halvt års. Side 41, Linje 19-20: ”Efter fire år på kostskole i Tølløse er jeg færdig med realeksamen og flytter til København.” Nu er hun 16. Side 42, linje 4: ” Jeg er atten år gammel, og i København kender jeg faktisk ingen.” Nu er 18 år. Disse citater viser at der på 3 sider bliver beskrevet, at hun er 12, så 16 og til sidst 18 år.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave

  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal

Premium 39 DKK pr måned

  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang her