Indledning
Vi er i 60'erne i USA, hvor Martin Luther King står foran 200.000 mennesker med en helt bestemt drøm. Luther King kæmper for fælles borgerrettigheder, for både hvide og sorte, men i staten Mississippi går tingene for langsomt.

De sorte er fortsat undertrykte - især lider de sorte kvinder, der arbejder som tjenestepiger, under umenneskelige forhold.

Martin Luther King valgte at tage kampen op mod flere hundrede års undertrykkelse af landets afroamerikanske borgere.

Uddrag
Vi lever i en så digitaliseret og stresset verden, hvor vi netop glemmer dem der er omkring os og at hjælpe andre mennesker.

Men nu hvor vi i Danmark er så civiliserede og har ressourcerne til at hjælpe, bør vi gøre en indsats. Desuden viser forskning, at man har dobbelt så stor sandsynlighed for at have det mentalt godt, hvis vi hjælper andre mindst en gang om ugen.

At hjælpe er det vigtigste for os, men også det vi glemmer mest. Det kan både være små ting som at gøre en andens dag bedre, men helt aktuelt burde vi gøre noget i de her Corona- og klimakrisetider.

Vi har chancen i 2020 og vi må gribe den i stedet for at lukke os inde i en glorificeret verden af egoisme og gamle fordomme.