Indledning
I en tid hvor mange personer vil frembruse deres holdninger, fortælle dig hvad der er rigtigt og forkert. Kan det være svært at komme frem til sin egen holdning.

Hvad man selv mener, hvad man synes er flot, sjovt, skørt eller mærkeligt. Dette er gældende for mange mennesker, derfor er naturen også blevet en tilflugt og en befrielse

for mange mennesker, som har svært ved få deres egen holdning til kende. Naturen er i centrum, flere mennesker fokuserer på naturen og flere vil beskrive for dig, hvad der i virkeligheden er natur.

Er naturen at sidde i sin have, bjergene i Norge, eller en skov i Skive? Naturen er der hvor man som individ og menneske, føler sig bedst tilpas og kan finde den ro man behøver, fra hverdagens problematikker.

Optimer dit sprog - Klik her og bliv verdensmester i at skrive opgaver

Uddrag
Historien forløber sig på bjerget Mount København, som er et kunstigt bjerg på 2000 meter, som er opført af den danske stat.

Historien forløber sig nærmere sagt på nordsiden af Mount København. Vi får beskrevet at Mount København er et stille og roligt sted, langt væk fra gaden og butikkerne.

”Så langt var han fra gaderne, butikkerne og menneskene, at han ubekymret kunne affyre et skud, oppe i luften med sin jagtriffel”.

Temperaturerne på bjerget er meget lave, dette tiltrækker også derfor mange fra Grønland, fordi de er vant til denne type klima.

Det ses også, at denne type klima blev for meget for Edvard, som tideligere nævnt, fik en nærdødsoplevelse, grundet de lave temperaturer.

Dette kan sættes i sammenhæng med hvordan miljøet er for grønlænderne på Mount København, som er det næste analysepunkt.

Det grønlandske samfund på Mount København kan sammenlignes med et socialt belastede område, som vi i daglige tale, omtaler som en ghetto.