Den danske borgerkrig | Analyse | Kasper Colling Nielsen

Indledning
Den danske borgerkrig 2018-24 er en science fiction-roman som fortæller om en fremtidig borgerkrig

romanen er skrevet af Kasper Colling Nielsen, og blev udgivet i 2013.. Romanen er lavet efter vores samfund, og tager udgangspunkt i den økonomiske krise, finansielle griskhed og arbejdsløshed.

Uddrag
I starten af bogen er der en prolog som fortæller om da borgerkrigen var værst, at man halshuggede politikere.

Når jeg læser prologen, får jeg en meget mærkelig følelse indeni, lige meget hvor langt ud man kommer er det jo helt sindssygt at halshugge nogen, og det var kun i gamle dage man brugte de metoder

så at bogen er skrevet i nutiden, er det mærkeligt at læse. Den primære stemning man kommer i er en dårlig og voldsom stemning, ”bødlen hævede øksen og huggede den med al kraft ned i politikerens nakke

men det lykkedes ikke at dele hovedet fra kroppen” med dette citat viser det hvor voldsom prologen er.

Når man læser prologen kan den nemt få en til at komme i tanke om den franske revolution hvor det også var politikerne som var i dårligt lys og som blev væltet af borgerne.

Den danske borgerkrig er en meget god men samtidig mærkelig bog, det er en science fiction-bog og det kan man sagtens se når man læser den.

I bogen har vi en fortæller som er 475 år gammel, og det er ligesom ham som fortæller alle de forskellige historier, fordi han har været igennem det hele. Han har sin hun som er 350 år gammel.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu