Indledning
Til besvarelse af dette spørgsmål vil vi anvende en målgruppebeskrivelse, som er en beskrivelse af virksomhedens målgruppe beskrevet med henblik på forskellige karakteristika som indkomst og bopæl. Denne beskrivelse hjælper virksomheden med at sælge deres produkter, i og med at de ved hvilke kunder de skal henvende sig.

Uddrag
Lalandia promoverer både på den danske og internationale marked. Måden den internationale promovering finder sted, er at de har et samarbejde med LEGOLAND. På det internationale marked promoverer Lalandia gennem LEGOLANDS navn, og dette er en fordel for Lalandia da Lego er et verdenskendte produkt, og dermed er det nemmere at nå ud til kunderne og skabe opmærksomhed til Lalandia.

Det er også en fordel at køre et promoverende samarbejde med LEGOLAND, da disse to virksomheder nærmest har den samme målgruppe, og dermed kan Lalandia ramme deres målgruppe bedre -via promovering med LEGOLAND.

Det kan dog også være en ulempe at promovere internationalt i LEGOLANDS navn, da det ikke bliver gennemført at det er Lalandia selv.

Det kan dermed blive misfortolket af kunderne, der regner med at disse to virksomheder er en sammensat virksomhed.

Forbrugerne i udlandet kender derfor Lalandia ude fra dette store navn, og dermed er det et negativt element for Lalandia.

En anden fordel for Lalandia der kunne være ved at promovere via LEGOLANDS navn, er at de har dermed adgang for et samarbejde med lokale turoperatører. Det lokale turoperatører har kontakt med andre markeder, så som fx færgeselskaber der sejler fra Sverige og Norge.

Dette er med til at gøre at Lalandia kan udvide fra det nationale marked, til det internationale marked, og derved få flere kunder.

Udover den internationale promovering, promoverer Lalandia sig også nationalt. På det nationale marked det vil sige Danmark, promoverer Lalandia sig over tv reklamer. Dette er en fordel for Lalandia, da det er en typisk ting at se tv som medlem af en børne familie. Tv’et bliver dog ikke benyttet lige så meget i dag som førhen, da der er kommet streamingtjenester såsom Netflix og Viaplay. Dette kan dermed være en ulempe for Lalandia, når de promoverer over tv.