Læsk | Ugeopgave | 12 i karakter

Indholdsfortegnelse
1. Hvorfor findes hjemmesiden mon på engelsk?
2. Udvælg 3 forskellige lande og lav en international segmentering for virksomheden og analyser dig frem til, hvilket land Læsk bør satse på
• USA
• Japan
• Spanien
- Nu vil man med fordel kunne inddele de 3 lande i Minerva modellen:
3. Analyser Læsk eksterne situation i det land du har analyseret dig frem til i spørgsmål 2
- Den Afhængige omverden
- Konkurrenterne:
- Kunder:
- Mellemhandlere:
- Leverandører:
- Den Uafhængige omverden.
- Økonomiske forhold:
- Miljø:
- Massemedier:
- Politiske og lovgivningsmæssige forhold:
- Teknologiske forhold:
4. Skal Læsk satse på konsumentmarkedet eller producentmarkedet i dit land fra spørgsmål 2 - kom med argumenter for og imod

Uddrag
I en verden hvor 375 millioner mennesker har engelsk, som deres modersmål og der samtidig er mere end 1,2 milliarder, der taler engelsk

og dermed er det mest talte sprog samtidig med at det er blevet et lingua Franca i det internationale erhvervsliv, giver det god mening at en innovativ virksomhed som Læsk vælger at have deres hjemmeside på Engelsk.

Når Læsk vælger at sproget på deres hjemmeside skal være Engelsk rammer de udover Danmarks grænser og i kraft af at de har valgt dette, må det formodes at det er fordi de ønsker at være en international virksomhed med visioner om at ekspandere til udlandet.

#Læsk bliver forhandlet i samtlige butikker hos Irma og Føtex Food samt udvalgte Meny-forretninger og online hos Coop. På længere sigt vil direktøren gerne have hul på udlandet, men ekspansionen er sat midlertidigt på pause under Corona krisen

---

USA er et stor og et multikulturelt land, med et rigtig stort befolkningstal og rigtig mange forskellige nationaliteter, derfor er deres madkultur og et stort mix af både etniske og regionale traditioner.

Når man tænker fastfood kultur, tænker man pr automatik på USA, hvor maden ofte er både kalorierig og fed.

USA har ikke noget der kommer i nærheden af det Danske velfærdssystem, hvilket bevirker familieformerne i USA og giver rigtig mange svære vilkår.

I USA lever mange fortsat som i 50´erne og giver svære betingelser for ligestillingen i USA, hvor kvinderne ofte fortsat stadig er hjemmegående. I USA har kvinder kun ret til 12 ugers barsel og dette er uden løn.

Når kvinderne er færdige med deres 12 ugers barsel, skal der findes en pasningsordning og disse ordninger er primært private og er en kostbar affære.

Der er ingen rettigheder der tillader at manden holder barsel og ydermere findes der rigtig mange enlige forældre.

Kultur og vaner er meget afhængig af hvor man bor i USA, der er store forskelle på om man bor på landet, i forstæderne eller i en storby og igen er der forskel på om man er bosat i Nord, Syd, Øst eller vest.

De sociale forhold, om man er rig eller fattig, bære USA meget præg af og igen USA har ikke det sociale sikkerhedsnet, som vi har I Danmark

til gengæld findes der mange hjælpeorganisationer, hvor der bliver uddelt fødevarekuponer eller mad fra til de mennesker som ikke har råd.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu