Indledning
Mennesket fødes i dag ind i en højteknologisk og moderne virkelighed. Danmark er i den situation, at udviklingen i de traditionelle værdier bliver skiftet ud med ny innovation og teknologi.

Nogle teknologier bliver afprøvet og forkastet, mens andre et bliver til en realitet, som elløbehjulet. For nogle individer vil det være svært at forstå, mens det for andre vil blive en uundværlig ting.

Men er elløbehjulet totalt latterligt og uværdigt for et voksent menneske at køre rundt på eller er det blot en god og bæredygtig måde at komme at komme fra a til b?

Dette er en problematik, som beskrives af den velformulerende og velovervejet journalist, Rasmus Romulus Palludan i hans klumme ”Et voksent menneske ser TOTALT latterligt ud på et elløbehjul ... eller hvad?

Jeg er ikke længere sikker, efter at det i weekenden viste sig, at der skal to hjul til en tango”, som er udgivet i Jyllands-Posten under ”Søndagstanker” d. 30. juni 2019.

Optimer dit sprog - Klik her og bliv verdensmester i at skrive opgaver

Uddrag
I Rasmus Palludans klumme udtrykker han masse holdninger til problematikken omkring de eldrevne elløbehjule, som for alvor har overtaget Københavns cykelstier og derfor er klummen subjektiv.

I starten har han en række holdninger, som understøtter at elløbehjule for voksne mennesker er totalt latterlige. Han har en negativ holdning til det og bruger negativt ladede ord.

Hans hovedpåstand kommer allerede til udtryk i klummens rubrik ”Et voksent menneske ser TOTALT latterligt ud på et elløbehjul” , hvor skribenten tydeligt påpeger at han er modstander af dette fænomen og det er totalt latterligt for et voksent menneske at køre rundt på et elløbehjul.

Hans påstand underbygges af belægget at han ikke han endnu ikke har tænkt følgende store eksistentielle og yderst æstetiske dilemma til ende, om det er uværdigt for en voksen mand at køre på elløbehjul

hvor han at hvis man ikke er i den primære målgruppe for elløbehjule, så er det latterligt og mærkeligt at køre på dem.

Han kommer også med denne påstand ”Man er vel pr. definition en af Bibelens apokalyptiske ryttere, hvis man ruller ud i natten på et af disse parkerede elløbehjul?”

Denne sætning indeholder også både en bibelsk reference samt det at han generaliserer, at folk der bruger elløbehjul som destruktive og tilstede i apokalypsen, som derfor er et generaliseringsargument.

Hans påstand er her at hvis man kører på elløbehjul er man en af biblens apokalyptiske ryttere. Hans belæg er her, at det er underligt at være destruktive og til stede i apokalypsen.