Indledning
Public-service kanalen DR har lanceret et nyt børneprogram ved navn ”John Dillermand” på Ramasjang.

Programmet handler om, hvordan John Dillermands lange penis bringer ham udfordringer og spændende eventyr gang på gang i hver episode.

Han er iført en stribet badedragt som dækker hans krop og hans dillermand. Dette program har vækket stor debat i medierne, grunden til dette er da folk mener det er et for krænkende og seksuelt emne at vise vores børn.

Der er delte holdninger om dette program er acceptabelt, eller om det er direkte uacceptabelt af DR at sende.

Uddrag
Kristian Ditlev Jensen er enig med Marcus Rubin om at det ikke er et problem at sende børneprogrammet på DR. Han påpeger serien John dillermand som værende ”Det er skørt og fordrejet” (l.110).

Han mener at John dillermand er en sjov og skør karakter, som udelukkende er fiktion, og at hans lange penis udelukkende skal forstås som et fantasy-element.

Han mener at det direkte er hysterisk, at programmet har fået så meget kritik for seksualiseringen af hans penis. ”Skal børn virkelig se en mand, der ikke kan styre sin pik?

Kritikken virker nærmest hysterisk, fordi John, Dillermand inklusive, er cirka så afseksualiseret, som han kan blive.” (118-121) Derudover kommer han med mange forskellige eksempler, på hvordan der igennem serien bliver Johns penis bliver taget brug.

Han påpeger også DR’s lange historie med kontroversielle programmer, og sammenligner Johns lange penis med andre programmer fra DR tidligere i historien.

Jeg er meget enig i Kristian Ditlev Jensen og Marcus Rubins syn på programmet. Kristian Ditlev Jensen nævner også moralen i denne serie

som består af at Johns diller ofte bringer ham i problemer, men at han til sidst altid ender med at gøre det godt igen. Dette er et vigtigt budskab at sende til børn.