Indledning
”John Dillermand” er en helt ny tv-serie for børn, som der er lavet af Danmarks Radio. Tv-serien bliver vist på Danmarks radio på kanalen Ramasjang og den er primært lavet til børn.

John Dillermand er hovedpersonen i tv-serien og har verdens længste tissemand. Det betyder, at han har ingen grænser eller problemer med at bruge den til forskellige daglige mål.

Det kan være lige fra at skulle plukke blomster med sin tissemand eller gå på jagt. John Dillermand kommer hele tiden i problemer og de udfordringer løser han ved, at benytte sin tissemand.

Selvom John Dillermand har verdens største tissemand, så er hans bedstemor og byens borger meget irritereret over hans benyttelse af tissemanden.

Han står dog meget ved sig selv og hvordan han er som menneske. Man kan virkelig mærke og se hvordan han virkelig ændre sig, når han har redet folk ud fra en farlige situation. Derfor kan man på mange måder se ham som byens superhelt.

Uddrag
Mange store grupper på Facebook har også blandet sig i debat omkring John Dillermand og her giver folk den virkelig gas med at svine Danmarks Radio til.

Mange i de forskellige Facebook grupper er uforstående og generelt meget i chok omkring denne nye tv-serie til børn. Mange af dem mener, at det er meget upassende og er en alt for pervers tv-serie til børn.

Mange af de personer hæfter sig især ved hans adfærd, når John Dillermand f.eks. stjæler is fra nogle børn eller stopper biler med hans tissemand.