Individet i konflikt med fællesskabet

Indledning
Vores samfund er blevet mere præget af et behov for anerkendelse i de seneste år.

De sociale medier spiller en stor rolle, fordi her iscenesætter de fleste mennesker sig bedst muligt for at fremstå som om man lever det perfekte liv.

Men her skiller Ida sig ud af mængden i hendes dokumentarserie ved navn ”Tykke Ida”, hvor hun er bundærlig om mange svære ting i livet.

Vi lever i en tid, hvor vi i en stor stigende grad bliver mere individualistiske og der skal træffes mange forskellige beslutninger. Disse beslutninger kan være skæbnesvangre for, om vi kan opnå den lykke, som vi alle stræber efter.

Uddrag
Et individ som skiller sig ud fra fællesskabet og en person som har så meget selvtillid at hun kan være bundærlig ser vi i dokumentaren ved navn ”Tykke Ida”.

Vi hører vi om en pige, som har kæmpe hele hendes liv med hendes selvtillid og det at blive accepteret for den hun er, fordi hun falder ud for normen. Normen om at den perfekte pige kun kan være tynd.

Ida har endeligt lært at være den hun er og være stolt af det. Hun bruger hendes offentlige Instagram til at komme ud til folk og vise at det er okay at skille sig ud fra mængden og være anderledes.

Hun håber på at ramme nogle unge piger, som var ligesom hun var, da hun var ung. Hun var så sårbar og det har været så ødelæggende for hendes liv.

For hendes selvtillid, for hendes tro på hun kunne ting, var i stand til ting og ikke mindst værd at elske. Det er både romantisk, professionelt og socialt det har påvirket hende.

Hvis hun bare kan hjælpe 1 ud af 1000 piger til at tænke at man godt kan elske sig selv, selvom man falder ud for normen, er hendes drøm opfyldt.

Hun har intet problem med at ligger billeder ud af sig selv, hvor hun står i undertøj eller en kort visende kjole. Folk siger tit til hende ”Gud, hvor er det modigt af dig”, men Ida forstår ikke hvorfor det er modigt hvad er det værste der kan ske?

Det værste der kan ske, er at der er nogle som skriver grimt til hende, men hendes eneste svar til det er at hun er blevet mobbet hele hendes liv så kom an.

Selvom Ida er anderledes, har hun stadigvæk brug for kærlighed og folk som holder af hende. Kropaktivisme i hendes øjne omhandler at vi anderkender alle som værende ligesom de skal være.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned
  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang nu