Hvordan en virksomhed kan investere overskud og diversificere sig

Der er mange forskellige områder man kan investere i som virksomhed. To klassiske investeringer er i lejligheder eller aktier. Et aktiv som flere og flere begynder at satse på er Bitcoins eller andre kryptovaluter. Der er mange måder man kan bruge en virksomheds overskud f.eks. kan man investere i egne produkter, investere i et nyt marked i et nyt land – derudover kan man forsøge sig med mere aggressiv markedsføring. Ja, mulighederne er mange, men her vil vi kigge på 3 konkrete ting som typisk ikke har noget at gøre med ens virksomhed. Nemlig det at investere uden for virksomheden. Dette er med til at man spreder ens risiko, da man ”satser” på flere forskellige ting end kun ens virksomhed.

Her vil der være fokus på følgende tre områder at investere i som virksomhed:

Lejligheder

Det klassiske er at kaste sig ud i at investere i lejligheder. Det er nemt at forstå idet man køber mursten. Det er også begrænset hvad der vil kunne gå galt, det er stort set kun hvis hele finansverdenen går under eller en naturkatastrofe skulle ødelægge ens bygninger. Men det er så også begrænset hvor mange naturkatastrofer vi har i Danmark. Så stort set er der kun en risiko ift. at få udlejet lejligheden, men der er f.eks. altid kommende studerende og studerende som er sultne efter boliger.

 

Aktier

En anden sikker investering er i aktier. Da verden konstant er under vækst, så vil aktiemarkedet også stige, da man godt kan sige de er en refleksion af verdenssituationen. Går det godt i verden så går det også godt for aktierne og omvendt. Og kigger man på længere sigt, altså nogle årtier så vil aktierne altid stige. Er du i tvivl hvordan du kommer i gang med at investere i aktier, så klik her.

Det er faktisk overraskende nemt at begynde og virkelig sjovt når man er inde i det. Der er forskellige måder at investere i aktier på. En af dem er at investere i aktier og en anden er i obligationer. Det hele kommer an på ens tidshorisont og risikovillighed.

Kryptovaluta

Kryptovaluter kan man godt sige er aktier på steroider. De er meget mere volatile end aktierne, men til gengæld er der større mulighed for at hente jackpotten med hjem og samt også en stor chance for at tabe det hele – skulle man smide sine penge efter de forkerte kryptovaluter.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu