Indledning
I Dokumentaren ”Hvem fanden er Martin Jensen”, bliver der fokuseret på at Martin er en af de største og mest anerkendte dj’s, men ingen kender ham.

Der bliver også kastet lys på et skænderi imellem Martin og Martins far som har stor effekt på deres far søn forhold.

Martins far drømmer om at Martin går i sin fars fodspor og arver virksomheden som hans far har bygget op, i stedet drømmer Martin om at blive dj.

Martin forfølger sin drøm med konsekvens af at kommer splid i forholdet, da de er to meget forskellige mentaliteter.

Uddrag
I forhold til lyden så taler Martin direkte til kameraet altså ”Reallyd” som skabe stemning om at han er troværdig, at hans valg var det rigtige for ham og det kan seeren stole på.

Imens Martin snakker om sin far og hvorfor han kan være lidt svær, at håndtere er det underlægningsmusik, musikken er let harmonisk og meget følsom, det giver seeren grund til at tro på Martin, musikken giver bare en stærk følelse.

Lyset inde i maskine handel virksomheden er meget neutral, der er lidt skygger ’low-key’ mens lyset er blødt og varmt, Martin virker meget naturlig når han står og snakke midt inde mellem alle maskinerne, han kender til omgivelserne.

Anden scene analyse er har 2:00 - 2:25. Her er det håndholdt kamera da Martin sidder og venter lige uden for scenen klar til at springe op og spille musik.