Indholdsfortegnelse
1. Lav en karakteristik af virksomheden GoMore.
2. Analyser hvilke konkurrencemæssige fordele der kan forklare GoMores succes.
3. Vurder, om persontransportbranchen i Danmark er udsat for disruption, i givet fald, hvilken branche der er mest udsat (taxi, bus, tog, fly).
4. Giv din vurdering af, hvorvidt Coronakrisen i 2020 kan være en trussel for GoMores forretningsmodel.

Uddrag
Virksomhede GoMore er først og fremmest et anpartsselskab med flere ejere. GoMore har 9 store investorer hvor 3 af disse styrer firmaet sammen med ejer og stifter Mathias Dalsgaard.

De 3 private investorer er alle danskere med en virksomheds historie bag sig. Vores første invester er Jesper Buch som stiftede Just Eat og i 2011 solgte virksomheden.

Vores næste investorer er Kaare Danielsen som er kendt for at have startet JobIndex, og til sidst har vi den nyeste investorer, Lennart Lajboschitz. Lennart er kendt for at have stiftet tiger og sammen er de et utrolig stærkt team med mange meninger.

---

Go More er et smart koncept og startede konceptet omkring samkørsel som fungerer ved at man som billist kan fylde sin bil op og på den måde få dækket udgifterne for eksempelvis benzin og endda tjene penge på turen.

Som man kan se på skitsen over priser fra København til Århus, er det væsentligt at Go More skaber den billigste tur. Deres konkurrenter er primært den offentlige transport, taxaer og det nye drive now koncept.

Go More er dog billigst og de konkurrerer primært med DSB som også har gode priser på deres kampagner som orange biletter og andre.