Feature Artikel om temadag – Fascinerende lyd af maste insekter imellem tænderne

“Teknologisk Institut i Århus har inviteret os studerende på Middelfart Gymnasium til at smage insekter i forskellige fødevare.”

Opgaven er skrevet i genrekravet feature

Indledning
Jeg stiger ud af bussen, og straks mærker jeg sommerfuglene lette i maven. En smule nervøs men også spændt over tanken om at skulle smage mad med insekter i. Jeg føler den kolde luft mod ansigtet, en anelse af morgentågen er stadig i luften.

Jeg træder ind i en af Teknologisk Instituts bygninger sammen med resten af eleverne, jeg kan mærke spændingen i luften, jeg ser at flere af os kigge forundrende rundt efter insekter, men der er ingen at få øje på. Langsomt går vi ind i et af deres mange auditorium, luften er lidt køligere der end i de andre rum.

Uddrag
Insekt spisning

Vi kommer ind i et lokale, der er et kæmpe stort rundt bord, som vi tager en plads ved. Denne gang har vi den kvindelige forsker, hun starter ud med sin PowerPoint fremlæggelse som handler om menneskets sanser, dog bliver der fokuseret mest på smagssansen – som giver god mening eftersom vi om lidt skal smage insekter i fødevare.

Der bliver banket på dø-ren, jeg bliver helt spændt om det er insekt-kagerne der skal smages nu. Det var det dog ikke, det var blot en mand med en vogn med en masse shotglas, jeg kan se ud af øjenkrogen hvordan begejstringen stiger blandt eleverne.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu