Essay om Vand | Dansk Opgave

Indledning
Jeg læste engang, at så længe jeg drak halvanden liter vand om dagen, så skulle det hele nok gå. Min hud ville blive ren, jeg kunne undgå sygdom, og hvis jeg var heldig, slap jeg nok også for en forstoppelse.

Så alt i alt er vand jo en fuldstændig fantastisk skabelse. Men kigger jeg væk fra de hverdagssituationer hvori vand optræder. Forstiller jeg mig i stedet at stå på stranden med bare tæer, på grænsen mellem det våde og tørre element, der føler jeg mig som en fremmed. En fremmed overfor en verden af utænkelige dybder, befamlende tang og skabninger som på ingen måde minder om mig.

Uddrag
Os mennesker drukner jo egentlig jævnligt. Vi drukner i vores problemer, vi drukner vores sorger, og så drukner vi en sjælden gang bogstaveligtalt. Da jeg startede på gymnasium, havde jeg følelsen af at drukne.

Jeg befandt mig på bunden af børnebassinet igen. Jeg kunne ikke få fodfæste, og bevægede ikke mine arme og ben rigtigt, så jeg kunne skyde op mod overfladen. Jeg var fanget i fremmede forhold og kunne ikke trække vejret.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave

  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal

Premium 39 DKK pr måned

  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang her