Uddrag
Mistænksomhed er noget alle mennesker hørte om den og har prøvet. Når en person vil låne din telefon, eller når man skal låne penge fra en person. Mistænksomhed handler om racisme, som mennesker oplever, når en person laver en handling.

Det kunne også dig som vil låne telefon. Hvilken betydning.

Har mistænksomhed for mennesker og hvorfor er mistænksomhed er problem og hvordan oplevet jeg det. Jeg har selv været ude for mistænksomhed, mange gange.

Jeg har glemt min telefon. Så jeg spurgte en kvinde om hun har en telefon med eller en ur så jeg kan vide hvor meget tid der er og så vendte hun sig om og gik, så tænker jeg at det var fordi jeg har tørklæde på. Din først ting jeg tænker, hvis det skete med mig en mistænksomhed, fordi jeg har tørklæde på.

Det altid sådan. Jeg har også oplevet det før da jeg var yngre omkring 10-11 år. Det var i weekend, hvor jeg og min søster vil gå til parken, så tog mig og min søster løbehjul og kørte derhen.

På en eller anden måde snubler min søster og falder ned på jorden, med et samme start hun med at græde. Hendes knæ begyndte at komme blod ud, jeg var bange og har ikke min telefon med. Så jeg løbe rundt og spurgte folk om jeg måtte ring til min mor, fra deres telefon. Ingen af dem gav mig en telefon. mennesker begyndte at gå hurtigt væk.