En dag i min barndom | Analyse

Indledning
Jeg vil gerne fortælle jer, om dengang jeg i 3. eller 4. klasse blev angrebet af en ged. Jeps, du hørte rigtigt, en ged. Angrebet er måske en smule overdrevet, men det var i hvert fald sådan, jeg følte det.

Uddrag
Men dem skulle vi selvfølgelig lige ud og se på, og måske fodre dem lidt. Noget af det fedeste var, at de lige havde fået en mere baby-ged, og jeg synes den var noget af det sødeste.

Den hed Houdini, og allerede der var jeg en smule skeptisk, altså helt seriøst, hvem fanden kalder en ged for Houdini. Men jeg gik stadig med ud til gederne, glad og åben for at se de her anderledes skabninger.

De var simpelthen så søde, med deres søde små hoveder og deres små horn, og de ville så gerne snakke med os.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu