Dødshacket | Analyse | Søren Jessen | 10 i Karakter

Indholdsfortegnelse
Referat

Person figurer

Tema

Egen vurdering

Perspektivering

Tidslinje

Uddrag
Erton er i fremtiden hvor der findes robotter som ligner mennesker til forveksling. Erton er beskyldt for at have dræbt doktor kohl ved nødspor 9.85, men i virkeligheden, er det faktisk pige robotten der har gjort det.

Efter drabet flygtede Erton langt ind i skoven med pige robotten lige i hælene. Erton finder sammen med en dygtig mand ved navn Vetlar.

De finder sammen ud af at det er manden Paul Singer, der har oprettet dødshacket. De bekæmper Singer så godt de nu kan. De bliver så fanget i hans kæmpe messe af robotter.

Singer vil have hele verden til at tro at det er Erton der har dræbt doktor kohl, så folk ikke finder ud af at robotter nu kan dræbe. Singer holder dem indespærret i sin messe.

Kosanski som er dygtig robot hacker kommer endelig for at hjælpe dem alle ud, hun har sine robot hjælpere med sig.

De får bekæmpet Singers folk, og Erton, Vetlar, Mano, Sasi og Kosanski kommer ud af den store messe. De skal finde Singer, som nu er sluppet væk med kopien af Erton.

De kørte hen til en bunker, hvor Sasi og Erton gik ind i ind. Singer fandt dem, og Erton var ved at blive slået ihjel, lige inden Konsanski trådte ind for at redde dem.

Singer slap væk fra dem i en helikopter med kopien af Erton, hvilket ikke måtte ske, nu skulle de finde dødshacket.

De kører til Vetlars samlehal 2. Vetlar kunne ikke spore hvor dødshacket var, og de troede at de nu var fortabte. Men pludselig da Sasi tændte sin gamle robot Toto

begyndte den at tage kvælertag på Erton og vride Sasis arm om. De fik slukket den, og fandt nu ud af at Toto er blevet smittet med dødshacket. De har dødshacket i Toto, og kan fortælle alle at robotter kan dræbe mennesker.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu